“Ανταρσία” επτά βουλευτών στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ

“Ανταρσία” στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων δείχνει η απόφαση επτά βουλευτών να μην παραστούν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, το οποίο διεξάγεται υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου. Οι βουλευτές αυτοί είναι ο γραμματέας Κώστας Γιοβανόπουλος, η Σταυρούλα Ξουλίδου, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα

Χρυσοβελώνη.

Επιβεβαιώνοντας τις χτεσινές αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», μια μερίδα βουλευτών του κόμματος απέστειλε επιστολή στον κ.Καμμένο – στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – με την οποία εξηγούν τους λόγους της μη συμμετοχής τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές ζήτησαν από τον κ.Καμμένο να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.

Ωστόσο, ο κ. Καμμένος απάντησε αρνητικά, λέγοντας μάλιστα ότι «η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική».

Να σημειωθεί ότι ο Γιοβανόπουλος απέφυγε να απαντήσει στο γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, λέγοντας ότι έχει δεσμευθεί απέναντι στους άλλους συναδέλφους του.

The post “Ανταρσία” επτά βουλευτών στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα