Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο Λιμενικό και Τούρκους διακινητές μεταναστών

Συμπλοκή και ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε ανάμεσα στο Λιμενικό και Τούρκους διακινητές μεταναστών στα παράλια της Χίου, με συνέπεια να τραυματιστούν τρεις Σύριοι πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα. Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι τρεις τραυματισμένοι από σφαίρες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου στις 11.30 το πρωί και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εξ’αυτών έχει τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα, ένας στα πλευρά και ένας στο χέρι.

Επίσημη πληροφόρηση

από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και το Λιμεναρχείο δεν υπάρχει μέχρι τώρα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του alithia.gr το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες εντοπίστηκε από το στρατιωτικό φυλάκιο των Οινουσσών, όταν είχε ήδη κάνει την πρώτη αποβίβαση μεταναστών, ενημερώθηκε το Λιμενικό, δύο πλωτά του οποίου έσπευσαν στο σημείο, εντοπίζοντας το σκάφος όταν εκτελούσε τη δεύτερη μεταφορά.

Από εκεί και έπειτα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος δουλέμπορος, επιχείρησε να εμβολίσει με το σκάφος του εκείνο του Λιμεναρχείου και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών.

Ο Τούρκος διακινητής έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

The post Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο Λιμενικό και Τούρκους διακινητές μεταναστών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα