Ανοιχτός σε συνεργασίες ο Καμμένος ελέω… Μνημονίου

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στον RealFm, σημείωσε πως «θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε χαοτικές διαφορές σε κάποια θέματα, αλλά πρέπει να φύγουν τα μνημόνια. Μπορεί να υπάρξουν άλλα σχήματα».

Ο ίδιος επίσης πρόσθεσε πως ζήτησε συνάντηση

με την Γενική Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και τον αρχηγό του Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσίαση του βιβλίου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο κ. Καμμένος είπε: «Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την διακυβέρνηση Σημίτη και την εξάντληση της τετραετίας από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είχε ανατραπεί ο Μητσοτάκης, δεν θα είχαμε φτάσει στη χρεωκοπία. Ο Μητσοτάκης ανετράπη από το σημερινό πρωθυπουργό για το όνομα των Σκοπίων. Αλλά ο κ. Σαμαράς, παραδίδει την ονομασία και δεν έρχεται και στη Βουλή, να μας απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτουμε. Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να πάμε σε εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα