Άννα Βίσση: Δεν έχω κανένα ταμπού με το να γίνω γιαγιά!

Η Άννα Βίσση σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την επιτυχημένη αναβίωση της ροκ όπερας «Δαίμονες» στη σκηνή του «Παλλάς», για την καριέρα της, αλλά και για τον ερχομό του εγγονού της. Η τραγουδίστρια συνέκρινε τους Δαίμονες του 1991 με αυτούς του 2013:

«Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πειραματικό τότε η ροκ όπερα. Ούτε ξέραμε ακριβώς να εξηγήσουμε στο κοινό τι πηγαίναμε να κάνουμε. Ήταν τόσο χαώδης αλλά και δημιουργική

εκείνη η περίοδος, που δεν χάρηκα την τότε επιτυχία. Σήμερα, αντίθετα, βιώνω όλη την ικανοποίηση και της προετοιμασίας αλλά και του αποτελέσματος. Από τις πρόβες ήδη ένιωθα τέτοιο ενθουσιασμό και τέτοια τύχη να κάνω μια πραγματικά ομαδική δουλειά, όπου δεν είμαι “η Βίσση” αλλά μέρος ενός συνολικού εγχειρήματος, που στήσαμε όλοι με πολλή όρεξη και σεβασμό στις οδηγίες του Κακλέα, ο οποίος έδωσε νέα πνοή στο έργο. Είναι δικαίωση για μένα να βλέπω ένα Παλλάς όρθιο στο τέλος και γεμάτο όλες τις μέρες».

Συνέκρινε την παράσταση αυτή ακόμα και με τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα: «Η νύχτα είναι ένα πάρτι, μια χύμα κατάσταση. Βεβαίως και πρέπει να είσαι καλός για να προσελκύσεις κόσμο, αλλά σαφώς είναι πιο εύκολο μέσα στη γενική ατμόσφαιρα κεφιού και μέθης να κοροϊδέψεις. Είναι ελαφριά τα κίνητρα, άρα και η προσέγγιση. Στο θέατρο, πάλι, είσαι πλήρως εκτεθειμένος. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι ένα έργο που απαιτεί αδρεναλίνη στα ύψη, ουρλιαχτά, extreme χρήση φωνής. Εκεί είσαι εσύ και το κοινό, και κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα».

Πώς της φαίνεται όμως που πολλοί τη χαρακτηρίζουν «θεά»; «Ειλικρινά ενοχλούμαι με τον τρόπο που βλέπω ότι παρουσιάζομαι πολλές φορές. Φυσικά και το διασκεδάζω και εννοείται ότι χαίρομαι με το να ακούσω ένα, έστω υπερβολικό, κομπλιμέντο. Δεν είμαι κομπλεξική, αντιλαμβάνομαι ότι εμπεριέχει και μια χιουμοριστική προσέγγιση το “θεά”, ας πούμε. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ήμουν τόσο ματαιόδοξη, ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτές τις κολακείες. Εγώ πάντα ανησυχώ αν είμαι καλή σε αυτό που έχει μάθει ο κόσμος να ζητά από μένα: Τη φωνή μου, την ερμηνεία μου. Με ενοχλούν κυρίως αυτές οι περιγραφές για τα επώνυμα πρόσωπα που γίνονται σε πολλά εβδομαδιαία περιοδικά. Μπαίνουν φωτό μας από κάποια έξοδο και τα σχόλια είναι συνήθως τόσο κιτς και εκτός πραγματικότητας, που κατανοώ πόσο μπορεί να ενοχλούν έναν αναγνώστη, ειδικά την εποχή που ζούμε».

Όσο για το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά, η Άννα Βίσση είπε στο tv Έθνος: «H Σοφία τώρα περιμένει παιδί. Χαίρομαι που ο κόσμος το χαίρεται και ξέρω ότι είναι μια είδηση που θα αναπαραχθεί. Αλλά ας μην γίνει και σίριαλ. Ας κρατιούνται κάποια όρια για να μη φθηναίνει έτσι κάθε κατάσταση, ειδικά τόσο προσωπική. Είμαι πανευτυχής πάντως, δεν έχω κανένα ταμπού με το να γίνω γιαγιά, έστω και αν με τη Σοφία κάνω πλάκα και της λέω “περιμένω τον γιο μου” και εκείνη μου λέει “εγγονός σου είναι, όχι γιός σου”! Ερχεται ένας νέος Νίκος στην οικογένεια, δεν είχα αγόρι παιδί και είμαι πανευτυχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα