Αγγέλου: «Ο Άρης δεν έχει έλλειμμα ποιότητας αλλά εμπειρίας»

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη ταξίδεψε για τη Γερμανία αφού θα συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας στο Μπάμπεργκ.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την πορεία προετοιμασίας των «κίτρινων» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».

«Θα είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα αναλύσουμε το πλεονεκτήματά της. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Ήρθαμε σε ποιότητα και ταχύτητα να δούμε την κατάσταση μας για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ζητήσαμε να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά, γιατί πάντα, για να μπορείς να κάνεις μια δουλειά, πρέπει να ξεπεράσεις

τον εαυτό σου. Θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικές καταστάσεις. Στη φάση που είμαστε θα είναι ιδιαίτερη εμπειρία» είπε για το τουρνουά ο κ. Αγγέλου.

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Άρης έχει δύο συστατικά στα οποία βασίζεται. Στην προσπάθεια, που θέλουμε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα όρια, και στην ομαδικότητα. Προσπαθούμε να δούμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο τα όρια μας και να έχουμε ένα στυλ για να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε έλλειμμα ποιότητας αλλά εμπειρίας. Να είμαστε όσο πιο πιεστικοί μπορούμε στα 27 μέτρα και να τρέχουμε. Με σκέψη όμως. Συντεταγμένα.

Όλες οι ομάδες γυμνάζονται πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο. Τα προβλήματα του Άρη είναι περίπλοκα και έπρεπε να βρούμε το μονοπάτι για να τα αντιμετωπίσουμε. Να έρθει αισιοδοξία και έχουμε διαλέξει κάποια παιδιά με ηθική και ποιότητα. Να δώσουμε τον καλύτερο επαγγελματικό εαυτό μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα