Άγγελος Φιλιππίδης: «Η χθεσινή μέρα, είναι η μέρα που πέθανε η ανάπτυξη στην Ελλάδα» (ηχητικό)

O Άγγελος Φιλιππίδης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, πέθανε η ανάπτυξη» τόνισε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον Βήμα 99,5 για να προσθέσει

ότι πλέον κανένα διοικητικό συμβούλιο τράπεζας δεν θα δίνει δάνεια σε επιχειρήσεις, εννοώντας ότι θα υπάρχει φόβος για τις συνέπειες της απόφασης. Εξάλλου, μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστήριξε πως το ΤΤ είχε επισφαλή δάνεια 5% έναντι των συστημικών τραπεζών που ξεπέρασαν το 20%, κάτι που αποδεικνύει -όπως είπε- τη χρηστή διοίκηση.

Όσο για την απουσία του στο εξωτερικό δήλωσε ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, ενώ αρνήθηκε τις φήμες ότι έφυγε εκτός χώρας για να μην εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Μιλώντας, εξάλλου, στον Σκάι ο Άγγελος Φιλιππίδης είπε ότι ενημερώθηκε για το ένταλμα από το διαδίκτυο. Υποστήριξε ότι θα ήταν μέντιουμ, αν είχε 0% επισφαλή δάνεια. Υποστήριξε ότι τα δάνεια δόθηκαν με ομόφωνες αποφάσεις και τήρηση όλων των διαδικασιών και πως «καλώς δόθηκαν, θα το ξανάκανα αν γύρναγα τον χρόνο πίσω».

Ακούστε το ηχητικό:

Φιλιππίδης

The post Άγγελος Φιλιππίδης: «Η χθεσινή μέρα, είναι η μέρα που πέθανε η ανάπτυξη στην Ελλάδα» (ηχητικό) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα