ΑΝΕΛ για κονδύλια και διοικητικά συμβούλια

Για τις εξελίξεις με την δικαστική έρευνα σε ΜΚΟ μιλά ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Τέρενς Κουίκ «Όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούσαμε για ΜΚΟ και πόσο μάλλον της οικογένειας Παπανδρέου, όλοι σιωπούσαν».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

λένε ότι «το μαχαίρι της Δικαιοσύνης πρέπει να μπει βαθιά μέσα στο κόκκαλο, για κονδύλια, για διοικητικά συμβούλια και για εκείνους που υπέγραφαν τις σχετικές εντολές».

Επιπλέον η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει «συγκάλυψη του μέγα σκανδάλου των αποναρκοθετήσεων που συνεχίζεται από τη ΝΔ».

Υπενθυμίζει την κατάθεση της, πριν από περίπου ένα χρόνο, μαζί με τη συνάδελφο της Ρ. Μακρή, την ερώτηση στη Βουλή σχετικά «με το μεγάλο σκάνδαλο των αποναρκοθετήσεων στη Δυτική Μακεδονία και το έργο «ψηφιακή καταγραφή και πιλοτική εφαρμογή αποναρκοθέτησης παλαιών ναρκοπεδίων» με προϋπολογισμό 4,4 εκατομμυρίων ευρώ που παρουσιάσθηκε εν μέσω προεκλογικής περιόδου το 2007 από τον τότε Περιφερειάρχη και στέλεχος της ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας Α. Λεούδη ως ήδη «ολοκληρωμένο κατά 80%».

Η κ.Χρυσοβελώνη τονίζει «Σήμερα, 7 χρόνια μετά, η έρευνα για το που κατέληξαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού βρίσκεται ακόμα σε κάποια συρτάρια» και ζητά να μάθει από τον υπουργό Εσωτερικών εάν έχουν επιστραφεί στο Δημόσιο τα χρήματα του Ελληνικού λαού «που κακοδιαχειρίστηκε η τότε Περιφέρεια» και καταλήγει λέγοντας «Σε κάθε περίπτωση ζητούμε να λογοδοτήσουν άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι για εγκληματικές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το ανύπαρκτο αυτό έργο, έστω 7 χρόνια μετά την διάπραξή τους»

The post ΑΝΕΛ για κονδύλια και διοικητικά συμβούλια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα