Αναβρασμός μεταξύ Mega και ΑΝΤ1

Τα πέρα – δώθε στα τηλεοπτικά κανάλια έχουν φέρει αναστάτωση στα μεγάλα κανάλια με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι…

Πρώτον, η αιφνίδια αποχώρηση του διδύμου Λιάγκα – Σκορδά από το Mega και η συμφωνία τους με τον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, η μετεγγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο με υψηλότερη αμοιβή από αυτή του διδύμου και εξασφάλισε βραδινή εκπομπή, κάτι που δεν είχε καταφέρει ο Γιώργος Λιάγκας,

αν και το επιθυμούσε διακαώς.

Οι κινήσεις στη σκακιέρα δεν σταμάτησαν εκεί. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Γ. Λιάγκας αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 του «The Voice», ενώ μάλλον δεν είναι απίθανο να αναλάβει ανάλογο πόστο στο prime time και η σύζυγός του, Φαίη Σκορδά, μετά το διαζύγιο του καναλιού του Αμαρουσίου με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Εν τω μεταξύ επειδή πολλά λέγονται και γράφονται σε σχέση με την συμπαρουσιάστρια του Π. Κωστόπουλου, η οντισιόν έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη και θα «δοκιμαστούν» τρεις κυρίες. Πρόκειται για μία ραδιοφωνική παραγωγό, μία τραγουδίστρια και μία νεαρή ηθοποιό.

Αρνητικά έχουν απαντήσει μέχρι τώρα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ αν και προτάθηκαν δεν έγιναν δεκτά τα ονόματα της Ράνιας Θρασκιά, της Ράνιας Κωστάκη, της Κλέλιας Ρένεση και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα