«Ανατριχιάζει» το Πανελλήνιο από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Πάτρας- Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο γονείς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτροπιασμό, οργή και θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο το πανελλήνιο η «αρρωστημένη» δράση των δύο γονέων πάνω στα παιδιά τους, οι οποίοι στις 1 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής πέρασαν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν. Και οι δυο πήραν προθεσμία για να οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο την Τρίτη.
Ο πατέρας και η μητέρα δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους. Μάλιστα ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό

πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το the best.gr, oi γείτονες είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό περίεργες συμπεριφορές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας με περιπτύξεις ακόμη και σε δημόσιο χώρο! Επίσης, ένα από τα θύματα είχε εκμυστηρευθεί στον σχολικό του περίγυρο τι συνέβαινε στο σπίτι ενώ υπάρχει και πληροφορία που λέει ότι ο 40χρονος υποχρέωνε τα παιδιά του ακόμη και σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις!
Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε η 17χρονη κόρη της οικογένειας.
Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω της τέστας έκτασης που πήρε το θέμα, αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα παιδιά στηρίζοντας τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους. Επίσης αναφέρει, ότι «βασικό μέλημα μας πλέον η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών, με διακριτικότητα και ηρεμία».

Σχετικά κείμενα:

Πάτρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την «αρρωστημένη» οικογένεια-Σήμερα απολογούνται στον Ανακριτή οι γονείςπληροφορίες από το the best.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα