Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Χρηστάκης

Στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα θα επιβεβαιωθεί και επίσημα η είδηση που εδώ και αρκετούς μήνες είχαν γράψει οι «Δημοτικές Διαπλοκές» για την υποψηφιότητα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλη Χρηστάκη στον Δήμο Γλυφάδας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέσα στο Νοέμβριο, το πιθανότερο γύρω στις 20 του μήνα, ο κ. Χρηστάκης θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του και ταυτόχρονα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του.

Η εν λόγω υποψηφιότητα

έρχεται να περιπλέξει πολύ τα πράγματα στην Γλυφάδα όσον αφορά τον κεντροδεξιό χώρο. Θυμίζουμε ότι ήδη πρέπει να θεωρούμε δεδομένες τις υποψηφιότητες του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Γιώργου Παπανικολάου (παρά το γεγονός ότι καταγράφηκε από πολλούς η απουσία του στην παρέλαση καθώς βρισκόταν σε αποστολή της Ευρωβουλής στις Η.Π.Α.) και του γιατρού και πρώην αντιδημάρχου Στέλιου Δίβαρη ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας (μετά την αποχώρηση Βαρβιτσιώτη), Γιώργος Αγγελόπουλος. Ακόμη στον ίδιο χώρο «ψαρεύει» και η ανεξάρτητη υποψήφια Αθηνά Λιγνού ενώ και ο δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης δεν έχει σταματήσει να ψάχνει το ενδεχόμενο για διπλή υποστήριξη από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία…

Πολύ δουλειά για την Συγγρού σε ένα δήμο που πάντα είναι δύσκολος στο πολιτικό σταυρόλεξο του ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τις συμμαχίες που θα δημιουργηθούν στο επόμενο διάστημα από αυτούς που τελικά θα μείνουν εκτός διεκδίκησης της «καρέκλας του Δημάρχου» και με ποια ανταλλάγματα… Αλλά αυτά συνήθως τα μαθαίνουμε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

The post Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Χρηστάκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα