Αν έχεις Σόουζα…διάβαινε

Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Ο Πανθρακικός επιβλήθηκε της Βέροιας με 1-0 στην Κομοτηνή.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους, ποιος άλλος; Ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες κι έτσι το γκολ που σημείωσε ο Βραζιλιάνος

ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού στο 42′ ήταν και το νικητήριο.

Οι ελπίδες της Βέροιας για ισοφάριση εξανεμίστηκαν όταν στο 85′ ο Μπάρμπας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με αρκετή όρεξη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει όμορφο ρυθμό.

Βέβαια, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση απέναντι στα αντίπαλα «καρέ».

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα η Βέροια να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί με τους Μπαργκάν, Μπεν και Καλτσά να δημιουργήσει αρκετά ρήγματα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Μάντζιου προσπάθησαν με σέντρες να βρουν τον Ιγκόρ και μία από αυτές ο συνήθης ύποπτος των «πράσινων» τη μετουσίωσε σε γκολ (42’)!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να βρει το γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη του, ενώ η Βέροια έψαχνε τρόπο για να ισοφαρίσει.

Αν και οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα και να ρίξουν τον ρυθμό.
Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Βέροια, που συχνά πυκνά με γρήγορες επιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει τον Σέρεμετ. Όμως, της έλλειψε η τελική προσπάθεια.

Κάπως έτσι, έμεινε το 1-0 και ο Πανθρακικός πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Συνθέσεις:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90’ Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77’ Εμπόου), Τζάνης, Χρήστου (65’ Ζεκίνια)

Βέροια (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84’ Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπεν, Τραπ (74’ Όστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46’ Σιόντης)

Keywords
Τυχαία Θέματα