Αμυγδαλέζα: Μουχλιασμένα κρουασάν έδωσαν για πρωινό σε κρατούμενους

Σε απεργία πείνας προχώρησαν σήμερα κρατούμενοι μετανάστες στην Αμυγδαλέζα, στους οποίους, όπως καταγγέλλεται από την «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», προσφέρθηκαν μουχλιασμένα κρουασάν για πρωινό.

Η καταγγελία έχει ως εξής:

«Πολλοί κρατούμενοι μετανάστες του Ξένιου Δία από την Αμυγδαλέζα καταγγέλλουν στην ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ότι σήμερα το πρωί αστυνομικοί τους έδωσαν για πρωινό κρουασάν χωρίς

συσκευασία. Τα κρουασάν αυτά είχαν μούχλα. Αρκετοί που τα έφαγαν είχαν πόνους στο στομάχι και διάρροιες. Το σκάνδαλο είναι ότι την προηγούμενη μέρα έδωσαν τα ίδια κρουασάν με συσκευασία όπου μπορούσαν να δουν ότι ήταν ληγμένα. Όπως καταγγέλλουν οι κρατούμενοι οι μερίδες φαγητού δεν αρκούν ούτε για ένα κοτόπουλο. Μετά από αυτή την απάνθρωπη πρακτική προχώρησαν σε απεργία πείνας.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση και ο Δένδιας έχουν πάψει να ασχολούνται με τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Από τα βασανιστήρια και τους ξυλοδαρμούς πέρασαν τώρα σε εξοντωτική μεταχείριση με τρόφιμα χαλασμένα. Ποιοι άραγε προμηθεύουν τρόφιμα στην Αμυγδαλέζα; Με ποια σύμβαση; Ποιοι ελέγχουν την υγιεινή στο συγκεκριμένο χώρο;

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις αθλιότητες που διαπράττονται σε βάρος ανθρώπων που δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα αλλά βρίσκονται εκεί εξ αιτίας της ρατσιστικής πολιτικής των κυβερνήσεων.
Είναι ώρα να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα