Αισιοδοξία στην Ιπποκράτους μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Την δύναμη του κατά 18% αύξησε το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα η Δημοκρατική Αριστερά υποχώρησε κατά 44%.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου υπογραμμίζουν ότι στην περιοδική δημοσκόπηση

της εταιρείας Κάπα Research για το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» το ΠΑΣΟΚ αυξάνει τη δύναμή του κατά 18%, ενώ την ίδια στιγμή η Δημοκρατική Αριστερά υποχωρεί κατά 44%. Έτσι στην Ιπποκράτους αισθάνονται πλέον δικαιωμένοι για την επιλογή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση και να μην ακολουθήσουν τον κ. Κουβέλη στην επιλογή αποχώρησης, που θα οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

- Nέα Δημοκρατία 23,2%

- ΣΥΡΙΖΑ 22,8%

- ΠΑΣΟΚ 7.3%

- ΔΗΜΑΡ 2,8%

- ΚΚΕ 4,9%

- ΑΝ.ΕΛ 4,5%

- Χρυσή Αυγή 9.7%

- Άλλο Κόμμα 5,0%

- Αδιευκρίνιστη ψήφος 16,2%

Η «τόνωση» στην Ιπποκράτους έρχεται επίσης μετά τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών στο κυβερνητικό σχήμα. Το μερίδιο διαχείρισης της εξουσία που αναλογεί στο ΠΑΣΟΚ και ο τρόπος που το χρησιμοποιούν μετά τον ανασχηματισμό, έχει βάλει σε μια άλλη φάση το ΠΑΣΟΚ που πλέον δεν χρεώνεται μόνο την κυβερνητική φθορά στηρίζοντας τις επιλογές της κυβέρνησης στη Βουλή, αλλά επίσης πιστώνεται τις επί μέρους λύσεις που δίνει η κυβέρνηση. Παράδειγμα λύσης αναφέρεται η μείωση του ΦΠΑ που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα