Αγωνία για το νεαρό σουηδό τουρίστα που δέχτηκε επίθεση από νιγηριανές ιερόδουλες

Στιγμές αγωνίας περνάει ο νεαρός σουηδός τουρίστας που βρέθηκε στο νοσοκομείο όταν δέχθηκε επίθεση από δυο Νιγηριανές ιερόδουλες οι οποίες τον χτύπησαν και τον… δάγκωσαν για να τον ληστέψουν στη Ρόδο. Τόσο οι δράστες όσο και ο άτυχος νεαρός υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον ιό HIV!

Η σύλληψη των δυο γυναικών από την Αφρική ηλικίας 35 και 28 χρόνων, αποκάλυψε ότι κίνητρο της επίθεσης ήταν η ληστεία και όχι κάποια διένεξη μεταξύ ιεροδούλων και «πελάτη». Οι δυο αλλοδαπές είχαν βρει μεθυσμένο τον 19χρονο Σουηδό

που επέστρεφε από διασκέδαση στην πόλη της Ρόδου και προσπάθησαν να τον πείσουν να συνευρεθούν ερωτικά. Ξαφνικά, όμως, του επιτέθηκαν, του άρπαξαν 70 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ο νεαρός τουρίστας κατάφερε να ακινητοποιήσει την 35χρονη, αλλά εκείνη άρχισε να τον χτυπά και να τον δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματός του, ώσπου τελικά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και άκουσαν τις κραυγές του 19χρονου. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και η 28χρονη ομοεθνής της. Πάνω στις δυο γυναίκες κατασχέθηκαν 670 ευρώ, από τα οποία επιστράφηκαν στον Σουηδό τα χρήματα που του είχαν αρπάξει.

Οι Αφρικανές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και τις παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Διέταξε, όμως, να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις όπως και το θύμα τους, για να εξακριβωθεί αν είναι φορείς κάποιας μολυσματικής ασθένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα