Αυταρχικός ο Φωτόπουλος, λένε ΠΑΣΚΕ-ΓΕΝΟΠ

Η παράταξη ΠΑΣΚΕ-συνεργαζόμεοι της ΓΕΝΟΠ με ανακοίνωσή τους ασκούν κριτική κατά του  κ.Ν.Φωτόπολου, για τις επιλογές του αναφορικά με τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Επικράτησαν δυστυχώς, σταλινικές τακτικές, αυταρχισμοί και η επιλογή Φωτόπουλου, αφού η συγκρότηση του νέου πενταμελούς προεδρείου πραγματοποιήθηκε χωρίς το ψηφοδέλτιοΠΑΣΚΕ – συνεργαζόμενοι, παρόλο που οι δυνάμεις του εκφράζουν την διαφορετικότητα, αλλά και η αριθμητική του δύναμη υπερτερεί έναντι άλλων», αναφέρουν οι επικριτές του κ.Φωτόπουλου.

Και

συνεχίζουν: «Αυτή η ΓΕΝΟΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον παλιό κακό της εαυτό, αυτόν δηλαδή που την στοχοποίησε στους συναδέλφους μας και στην κοινωνία, ενώ σήμερα ήταν μια ευκαιρία να οδηγηθεί σε μια αυτοκάθαρση, μέσω των παρατάξεων, απομακρύνοντας όσους δεν σεβάστηκαν και ξέφυγαν από τις συνδικαλιστικές άξιες, επιβάλλοντας ταυτόχρονα νέες αρχές και προτάγματα για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα συσπειρώνουν τους εργαζόμενους».

Να σημειωθεί ότι σχετικά με την απεργία, τα ποσοστά συμμετοχής υπήρξαν απογοητευτικά, καθώς τα ποσοστά συμμετοχής ήταν 1-3%.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα