Άφησε το γιο της να πεθάνει από… ασιτία! (ΦΩΤΟ)

Άφησε το γιο της να πεθάνει από… ασιτία όσο απίστευτο και αν ακούγεται. Ο λόγος για μια 35χρονη μητέρα από τη Βόρεια Ντακότα, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 13χρονου γιου της, ο οποίος ζύγιζε μόλις δέκα κιλά.

Η 35χρονη μητέρα είχε καλέσει την αστυνομία λέγοντας πως το αγόρι «πέθανε», όπως αναφέρει η Daily News. Η σορός του αγοριού, που έμοιαζε με νήπιο από την ασιτία, βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και

σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Aidan είχε πεθάνει αρκετό καιρό πριν. Η μητέρα του υποστήριξε πως το αγόρι έτρωγε και στη συνέχεια έκανε εμετό, ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε σημάδια πως όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε ίχνη φαγητού στο στομάχι του.

Παράλληλα αντιμετωπίζει κατηγορίες και για παραμέληση και κακοποίηση και των άλλων δύο παιδιών της, ένα 14χρονο αγόρι κι ένα 7χρονο κορίτσι. Τα αγόρια δεν πήγαιναν σχολείο από το 2009, ούτε υπήρχε κάποιο σημάδι εκπαίδευσής τους στο σπίτι. Το κορίτσι δεν είχε πάει ποτέ σχολείο, δεν ήξερε να γράφει το όνομά της ούτε γνώριζε την ηλικία της.



The post Άφησε το γιο της να πεθάνει από… ασιτία! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα