Άδωνις: Είχα προειδοποιήσει τον Μπαλτάκο για τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι είχε δει τον Τάκη Μπαλτάκο στους διαδρόμους της Βουλής μία φορά με στελέχη της Χρυσής Αυγής και του είχε πει ότι κακώς τους λέει έστω και καλημέρα.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην υπόθεση Μπαλτάκου, ενώ

σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με το θέμα, εξέφρασε την απόλυτη συναίνεσή του λέγοντας πως έγινε αυτό που έπρεπε, σχετικά με την απομάκρυνσή του από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για κολοσσιαίες ανοησίες του Τάκη Μπαλτάκου ενώ άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν είναι τυχαία η ώρα της δημοσιοποίησης του βίντεο, λέγοντας πως η αποκάλυψη αυτή έγινε την ώρα που η χώρα ετοιμαζόταν να βγει στις αγορές.

Απέναντι στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε οργισμένος πως η χώρα δεν θα μείνει όμηρος του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως εάν έχουν βίντεο να βγουν να τα παρουσιάσουν, ενώ σε ερώτηση για τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και σημείωσε πως έπρεπε να εμφανιστεί για να συλληφθεί και όχι να κρυφτεί.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Άδωνις: Είχα προειδοποιήσει τον Μπαλτάκο για τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή [βίντεο] appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα