Σοκ: Βιάζουν άντρες για να πάρουν το σπέρμα τους

Σπείρα γυναικών που βιάζουν άνδρες εξάρθρωσε η αστυνομία της Ζιμπάμπουε, η οποία εκτιμά πως χρησιμοποιούν το σπέρμα τους σε τελετουργίες καθώς υποστηρίζουν ότι φέρνουν πλούτη. Έπειτα από ένα χρόνο οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την πρώτη σύλληψη και τώρα τρεις γυναίκες αναμένεται να παραστούν σε δίκη.

Ένα θύμα, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την περιπέτειά του τον περασμένο Ιούλιο όταν οι γυναίκες προσφέρθηκαν να τον πάνε στον προορισμό

του με το αυτοκίνητό τους.

«Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.

«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό» πρόσθεσε το θύμα.

«Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», συνέχισε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο των γυναικών 31 προφυλακτικά. Οι γυναίκες αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι είναι πόρνες και ότι ήταν πολύ απασχολημένες για να μπουν στη διαδικασία να πετάνε τα προφυλακτικά.

Keywords
Αναζητήσεις
gunaikes viazoun antres videos
Τυχαία Θέματα