Αδέλφια πούλησαν ηρωίνη σε 175 αγοραστές

Τουλάχιστον τρεις αγοραπωλησίες την ημέρα έκαναν δυο αδέλφια που επί πέντε μήνες κινούσαν τα νήματα  της διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στην περιοχή της Αιγιάλειας!

Μόνο μέσα στον Ιούνιο, οι δίδυμοι έκαναν 175 συναλλαγές με τη βοήθεια ενός ζευγαριού που χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκια»!

Oι αστυνομικοί του τμήματος Καλαβρύτων έβαλαν στο χέρι τους 32χρονους αδελφούς στην Ακράτα, όταν μπλόκαραν το αυτοκίνητό τους στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Πατρών και μέσα βρήκαν μια συσκευασία με ηρωίνη

βάρους 60,3 γραμμαρίων. Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα αδέλφια προμηθεύονταν ναρκωτικά από την Αττική και την Κορινθία και τα διακινούσαν σε χρήστες του Αιγίου και των Καλαβρύτων.

Άμεσοι συνεργοί τους στην αναζήτηση αγοραστών,  ήταν ένας 36χρονος άνδρας και μια 37χρονη γυναίκα που συνελήφθησαν στην πόλη του Αίγιου και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο κινητά και 130 ευρώ.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ το αυτοκίνητο των δυο αδελφών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα