Αχμέτ Χατζηοσμάν: Ο νέος πονοκέφαλος του ΠΑΣΟΚ

Το ελληνικό δημόσιο θα καθορίζει πλέον του ιεροδιδασκάλους της μουσουλμανικής μειονότητας, σύμφωνα με την νέα τροπολογία για του ιμάμηδες, που έγινε δεκτή από την κυβέρνηση.

Η εν λόγο απόφαση προκάλεσε σκληρές κόντρες και έντονους διαλόγους στη Βουλή ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα και για το ΠΑΣΟΚ, αφού αν συμβεί αυτό, τότε θα ανεξαρτητοποιηθεί ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ,

Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει νωρίτερα το υπουργείο ότι υποχωρεί «υπό τις απειλές του Τουρκικού Προξενείου και της ΔΗΜΑΡ».Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόξενος, έχει απειλήσει ότι όσο ζει δεν θα επιτρέψει να ισχύσει τέτοια διάταξη…

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής είπε πως «αν αποσυρθεί η τροπολογία τότε πρέπει να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός» και πρόσθεσε: «Η Χ.Α. λέει ναι στην τροπολογία γιατί λέει όχι η Τουρκία».

Πλέον εάν περάσει αυτή η τροπολογία από ψήφιση και υπερψηφιστεί το ελληνικό δημόσιο θα είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη ιεροδιδασκάλων (ιμάμηδων) στη μουσουλμανική μειονότητα, ενώ μέχρι τώρα αυτό ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.

Σχετικά άρθρα:

Δημόσιοι υπάλληλοι πλέον οι ιμάμηδες

Keywords
Τυχαία Θέματα