Α. Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ να κάνει διάλογο «πάση θυσία» με τους «58»

Να κάνει διάλογο με την κίνηση των «58» «πάση θυσία» κάλεσε τη Δημοκρατική Αριστερά το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα και τη στήριξή του στην κίνηση αυτή της Κεντροαριστεράς.

«Πάση θυσία πρέπει να προσέλθει η ΔΗΜΑΡ σ’ αυτόν τον διάλογο -και πρότεινα, όταν ολοκληρωθούν οι προγραμματικοί άξονες των «58» να ζητήσουν συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ

και τον κ. Κουβέλη», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος στο Βήμα FM.

Μάλιστα, όπως είπε, γνωρίζει ότι ο κ. Κουβέλης και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ «θέλουν κάτι ευρύτερο», αλλά «ενδεχομένως να θέλουν το χρόνο τους» ή «κουβαλούν κάποιες άλλες αδυναμίες, που εγώ δεν έχω λόγω της ηλικίας μου, ή κάποια φόρτιση σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, που και πάλι λόγω ηλικίας μπορεί να μην αντιμετωπίζω».

«Οφείλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η λογική των «58». Ότι απευθύνθηκαν σε όλους, σε όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς, σε όλες τις προσωπικότητες, τους φορείς, τις δυνάμεις και σ’ αυτό που ονομάζουμε μεταρρυθμιστικό κέντρο και Κεντροαριστερά. Δεν μπήκαν σε μια λογική αποκλεισμών», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των «58», είπε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση ή πρόταση, σημειώνοντας: «Σας λέω το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό [...] Αυτό που με απασχολεί είναι να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια».

The post Α. Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ να κάνει διάλογο «πάση θυσία» με τους «58» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα