Tα βρόντηξε και έφυγε από τη Σαντορίνη η Kloe Kardashian

Αποχωρεί σήμερα το πρωί από τη Σαντορίνη με ιδιωτική πτήση με προορισμό την Αθήνα και από εκεί με πτήση της Lufthansa για τη Νέα Υόρκη η Khloe Kardashian. Άφησε λοιπόν πίσω τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να χαίρονται τις ομορφιές του νησιού, στο οποίο βρίσκονται από

το μεσημέρι της Κυριακής μαζί με 30 άτομα της παραγωγής και μια ντουζίνα σωματοφύλακες που τις συνοδεύουν σε κάθε τους βήμα.

O προβληματικός της χαρακτήρας σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η αφορμή που οδήγησε την Khloe σε ρήξη με την οικογένειά της θέτοντας ως δικαιολογία ότι ήθελε να επιστρέψει νωρίτερα στον σύζυγό της, τον γνωστό μπασκετμπολίστα Lamar Odom.

Μάλιστα η Khloe είχε εκφράσει την επιθυμία της να φύγει από τη Μύκονο όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ελληνικής MTC group που είναι υπεύθυνη για τη διαμονή τους στην Ελλάδα κατάφεραν να την πείσουν να ταξιδέψει έστω και για μια μέρα στη Σαντορίνη.

Πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι η Khloe βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική της αποχώρηση από το ριάλιτι σόου προτιμώντας να συνεχίσει αποκλειστικά στη δική της εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο η Khloe είχε φτάσει στα όρια και κόντεψε να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες της ασφάλειάς της ζητώντας το βράδυ του Σαββάτου να φύγει από τη βίλα και να επισκεφθεί κεντρικό μαγαζί της Μυκόνου για να παρακολουθήσει σε μεγάλη οθόνη τον αγώνα NBA στον οποίο συμμετείχε ο άνδρας της.

Ο θηριώδης σωματοφύλακάς της ήταν αυτός που της το απαγόρευσε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα να προκληθεί μια ακόμη αναστάτωση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο σύντροφος της Kourtney, Scott Disick, έφτασε στη Σαντορίνη, αντικαθιστώντας έτσι την Khloe.

Keywords
Τυχαία Θέματα