Preview: Champions League

Η ώρα για την πρεμιέρα του Champions League 2012-2013 έφτασε και από ελληνικής πλευράς όλα τα βλέμματα θα είναι στο Φάληρο για το Ολυμπιακός – Σάλκε (Novasports 2).

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου η Μονπελιέ υποδέχεται την Άρσεναλ, ενώ χωρίς αμφιβολία η αναμέτρηση που ξεχωρίζει διεξάγεται στην Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι.

1ος όμιλος

Παρί Σεν-Ζερμέν – Ντινάμο

Κιέβου

Η Παρί Σεν-Ζερμέν επιστρέφει στο Champions League μετά από 8 χρόνια (2004-05), ενώ η Ντινάμο Κιέβου στις τελευταίες 10 συμμετοχές της δεν έχει καταφέρει να πάει παραπέρα από τον όμιλο.

Ο Τιάγκο Σίλβα θα είναι για πρώτη φορά στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι και ενδεχομένως να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα παίξει στο Champions League με έκτο διαφορετικό σύλλογο!

Οι πιθανές 11άδες
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Παστόρε, Μενέζ, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Κόβαλ, Ντανίλο, Μίχαλικ, Χατσερίντι, Ταΐβο, Γκάρμας, Μιγκέλ Βελόζο, Κράνιτσαρ, Γιαρμόλενκο, Γκούσεβ, Ιντέγε Μπράουν.
Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Πόρτο

Η Πόρτο θα αντιμετωπίσει στο “Μάκσιμιρ” του Ζάγκρεμπ την Ντίναμο χωρίς τον Ρολάντο στην άμυνα, καθώς ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι τιμωρημένος από πέρσι.

Η Ντίναμο με τον Άντε Τσάτσιτς στον πάγκο δεν έχει καμία ήττα στα 33 ματς που έχει δώσει από τον περασμένο Δεκέμβρη που ανέλαβε, αλλά πέρσι στον όμιλο δέχτηκε 22 γκολ!

Οι πιθανές 11άδες
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κέλαβα, Βρσάλκο, Βίντα, Τονέλ, Ιμπάνιεθ, Καλέγιο, Σαμίρ, Λέκο, Κόβατσιτς, Άντε Ρουκάβινα, Τσοπ.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μάικον, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα, Χάμες Ροντρίγκες, Τζάκσον Μαρτίνες.
2ος όμιλος

Μονπελιέ – Άρσεναλ (Novasports 3)

Η Μονπελιέ πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο Champions League υποδεχόμενη την Άρσεναλ, αλλά το πρώην μεγάλο της “αστέρι”, τον διεθνή Γάλλο στράικερ, Ολιβιέ Ζιρού, που πουλήθηκε στους “κανονιέρηδες”.

Τελευταία στιγμή στην λίστα των τραυματιών του Αρσέν Βενγκέρ προστέθηκε ο Βόιτσιεχ Στσέσνι, έτσι θα ξεκινήσει στο τέρμα ο Βίτο Μανόνε για τους Άγγλους.

Νοκ-άουτ για την ομάδα του Λονδίνου είναι επίσης οι Τζακ Γουίλσιρ, Μπακαρί Σανιά, Τόμας Ροζίτσκι, Λούκας Φαμπιάνσκι και Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Θίο Γουόλκοτ (ίωση) και Αμπού Ντιαμπί (μυικός τραυματισμός).

Οι πιθανές 11άδες
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Καμπεγιά, Εστράδα, Ουτάκα, Αΐτ-Φανά, Μπελχαντά, Εμανουέλ Ερέρα.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μανόνε, Τζένκινσον, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Ποντόλσκι, Ζιρού.
3ος όμιλος

Μίλαν – Άντερλεχτ (Novasports 7)

Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο Μιλάνο για την Serie A, η Μίλαν δεν θέλει ανάλογη πρεμιέρα και στο Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Αλέγκρι έχει στην διάθεσή του Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα