O Μέσι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αφήνει την ομάδα της Καταλωνίας και να «μετακομίζει» σε άλλον σύλλογο και συγκεκριμένα την Παρί ΣΖ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

” Το μόνο που θέλω την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να παραμείνω στην ομάδα και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Χτες αγωνίστηκα για 30 λεπτά και η αλήθεια είναι ότι αγωνίστηκα και δεν ένιωσα κάποια ενόχληση. Αυτούς τους δύο μήνες υπέφερα, αλλά χάρη στην αποκατάστασή

μου στη χώρα μου ξεκουράστηκα σωματικά και ψυχολογικά, το χρειαζόμουν όλο αυτό. Ήμουν χαρούμενος στη χώρα μου και τώρα επέστρεψα με ενθουσιασμό. Για τον αν θα αγωνιστώ στον αγώνα με την Ατλέτικο, θα το συζητήσουμε με τους γιατρούς και τον προπονητή ”.

Ο Αργεντίνος επέστρεψε δριμύτερος στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του, όπου έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό χρονικό διάστημα. Μπήκε ως αλλαγή στο 64′ και με δύο τέρματα του στο 89′ και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-0 επί της Χετάφε για τους «16» του Κόπα ντελ Ρέι.

The post O Μέσι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα