O Δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη στο «Π»: Τον κατάκλεψαν δικοί του άνθρωποι και δεν άντεχε

του Γιάννη Ντάσκα

«Αν και έφυγαν μόνες τους, τώρα λαμβάνω και περίεργα τηλεφωνήματα από δικηγόρους τους, επειδή ζητούν αποζημίωση και από πάνω», εξηγεί ο σχεδιαστής. Και τόνισε: «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου την ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα βρεθεί μία λύση».

Tη δήλωση αυτή είχε κάνει ο διάσημος μόδιστρος Μιχάλης Ασλάνης πριν μερικές ημέρες.

Σήμερα όλοι ψάχνουν να δουν πως και γιατί έχασε τη ζωή του. Βρήκαμε τον επί δεκαετίες δικηγόρο και κοινό μας φίλο Ανδρέα Γαβαλά ο οποίος μας

είπε:

«Ο Μιχάλης βρέθηκε νεκρός δίπλα σε χάπια και σημειώματα στο διαμέρισμά του στην οδό Σκουφά. Δεν είχε κατέβει στο ατελιέ του στο ισόγειο και ανησύχησαν. Ήταν ένας εξαιρετικά εύπιστος άνθρωπος όλα τα χρόνια ,τον κατάκλεψαν κοντινοί του άνθρωποι και το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά προβλήματα που του δημιούργησαν είχαν τρελάνει το ζάχαρό του.Θα φανεί επιστημονικά πως πέθανε αλλά δεν δυσκολεύομαι να βρω την αιτία. Ο χαρακτήρας μικρού παιδιού που είχε τον έκανε να εμπιστεύεται τους πάντες. Πριν μερικά χρόνια είχα πάει ως πελάτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σε κατάστημα με τη φίρμα Μιχάλης Ασλάνης. Πουλούσαν υλικά δικά του χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Δικοί του άνθρωποι έβαζαν χέρια στα ταμεία,στα καταστήματα,παντού. Ένα νυφικό παρήγγειλε ύφασμα για τρία του αγόραζαν,τον χρέωναν,τα αντέγραφαν και τα πουλούσαν με τη φίρμα του. Μέχρι να βρει άκρη θησαύριζαν πλαστογραφώντας τις υπογραφές και τα σχέδια του. Πόσο να άντεχε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα