66χρονη έκλεβε πορτοφόλια στα κλαμπ!

Μια 66χρονη γυναίκα ήταν η… αιχμή του δόρατος μιας σπείρας Ρουμάνων, που άρπαζαν τα πορτοφόλια τουριστών, την ώρα που εκείνοι διασκέδαζαν ανυποψίαστοι στα κλαμπ της Σαντορίνης! Μέσα σε τέσσερις ημέρες, είχαν αφήσει… ταπί επτά αλλοδαπούς!

Η 66χρονη με τα… μακριά χέρια συνελήφθη  μαζί με δυο συμπατριώτες της, ηλικίας 45 και 46 χρόνων, και διαπιστώθηκε ότι είχαν αρπάξει χρήματα, πορτοφόλια, τσάντες, προσωπικά αντικείμενα και μια φωτογραφική μηχανή από δυο Βρετανούς, δυο Ιταλούς, έναν Αμερικανό και μια Κινέζα, κυρίως στα Φηρά. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε

και αποδόθηκε στους τουρίστες.

Η έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Θήρας αποκάλυψε ότι η τριμελής σπείρα είχε αρπάξει και εμπορεύματα αξίας 200 ευρώ από ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή Μεσσαριά!

Στην κατοχή των τριών Ρουμάνων, που θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές, κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά, με τα οποία επικοινωνούσαν, υποδεικνύοντας ο ένας στον άλλο ποιον και πώς θα έκλεβαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα