5,5 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για τα διατροφικά επιδόματα

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών γίνεται η επιχορήγηση των Περιφερειών της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2013, µε συνολικό ποσό 5.537,793,82 €, προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους, για το μήνα Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Από το ανωτέρω συνολικό ποσό, αυτό που αφορά σε κάθε δικαιούχο Περιφέρεια, αποδίδεται στον οικείο λογαριασµό της έδρας της, µε χρηµατική εντολή του Υπουργείου προς το Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων.

Επισηµαίνεται ιδιαιτέρως ότι, οι αποδιδόµενες µε την απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή του διατροφικού επιδόματος

στους κατά νόµο δικαιούχους για το μήνα Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και για όσο χρονικό διάστηµα καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτού.

Όσον δε αφορά στο χρόνο καταβολής του εν λόγω επιδόματος, εφαρμόζεται αναλόγως η ίδια διαδικασία που ακολουθείτο από τις τέως υπόχρεες Νοµαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.

Οι Περιφέρειες, στις οποίες κοινοποιείται η εν λόγω απόφαση, καλούνται να γνωρίσουν στο ΥΠ.ΕΣ., έως τις 27/11/2013, τον αριθµό των δικαιούχων καθώς και τα ποσά που απαιτούνται για την κάλυψη του εν λόγω επιδόματος μηνός Νοεμβρίου έτους 2013, για τις Περιφερειακές Ενότητες χωρικής αρμοδιότητας τους, προκειμένου να επιχορηγηθούν αναλόγως.

Αναλυτικά η κατανομή εδώ

The post 5,5 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για τα διατροφικά επιδόματα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα