48ωρη προθεσμία πήρε ο δάσκαλος για το επεισόδιο με τον 8χρονο μαθητή

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 50χρονος δάσκαλος για το περιστατικό με τον 8χρονο μαθητή του, καθώς ζήτησε από το δικαστήριο της Άρτας την αναβολή της δίκης του για 48 ώρες.

Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη, έπειτα από καταγγελία μιας μητέρας, ότι προέτρεψε μαθητές του να χαστουκίσουν τον 8χρονο γιο της.

Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε

η μητέρα του παιδιού, επειδή ο 8χρονος έκανε κάποια αταξία, ο 50χρονος τον ακινητοποίησε και έδωσε εντολή στους συμμαθητές του να τον χαστουκίσουν, ενώ παράλληλα τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο μαθητές, προκειμένου να μην μπορέσει να διαφύγει.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 8χρονου μαθητή της Β’ Δημοτικού, όλα συνέβησαν την τελευταία ώρα του μαθήματος, όπου και τον βρήκε η γυναίκα του να κλαίει στα σκαλιά του σχολείου.

Η μητέρα του αναστατωμένη μπήκε στο κτίριο ζητώντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο παιδί της και ο δάσκαλος φέρεται να της είπε το εξής: «Χτύπησαν τα παιδιά τον γιο σου, κατ’ εντολήν μου. Παραφέρθηκα, σου ζητώ συγνώμη».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μαζί με την μητέρα του πήγαν στην αστυνομία.

The post 48ωρη προθεσμία πήρε ο δάσκαλος για το επεισόδιο με τον 8χρονο μαθητή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα