4 εκατ. ευρώ για Μαυρία!

Θησαυρός από… το πουθενά βρίσκεται στα χέρια του Παναθηναϊκού. Ακριβώς στο σημείο που καλείται να αποφασίσει εάν θα στείλει τον Χάρη Μαυρία στο χειρουργείο για επέμβαση στους κοιλιακούς, έρχεται μια πρόταση – χρυσάφι από την αγγλική Σάντερλαντ.

Ο αγγλικός σύλλογος έστειλε επίσημη πρόταση αγοράς του Μαυρία ύψους 3 εκατ. ευρώ συν ένα εκατ. ευρώ επιπλέον εφόσον ο νεαρός ποδοσφαιριστής πιάσει ένα συγκεκριμένο

όριο συμμετοχών. Η πρόταση είναι τέτοια που δεν γίνεται να απορριφθεί ελαφρά τη καρδία από τους Πράσινους, παρότι υπάρχει τοποθέτηση του Γιάννη Αναστασίου προ μηνός ότι ο Μαυρίας δεν πωλείται.

Στο πρόσφατο παρελθόν, προ εξαμήνου, στον Παναθηναϊκό είχαν απορρίψει μεγαλύτερη –σχεδόν διπλάσια- προσφορά από το εξωτερικό. Τότε όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Όπως αλλιώς το σκέφτονταν και το μέτραγαν οι Πράσινοι προ διμήνου όταν ζητούσαν από τον μάνατζερ του Μαυρία προτάσεις μόνο άνω των 7 εκατ. ευρώ. Τώρα τα 3+1 εκατ. ευρώ φαντάζουν μια πολύ καλή προσφορά.Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Τριφύλλι ζορίζεται υπερβολικά οικονομικά, κάτι το οποίο έχει επίπτωση σε όλες του τις κινήσεις. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί η τύχη της πρότασης. Ο παίκτης, πάντως, όχι απλά είναι θετικός αλλά στην προσέγγιση που του έγινε από τη Σάντερλαντ, ήταν απόλυτα σύμφωνος.

Πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα