Το συμβόλαιο της Audi με την FC Bayern München

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συνεργασίες ανάμεσα σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και αθλητικές ομάδες. Για τη φετινή σεζόν, η Audi θα δώσει σε όλη την ομάδα FC Bayern München του μπάσκετ αυτοκίνητα.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η Audi διοργάνωσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της στο αεροδρόμιο του Μονάχου μία μεγάλη εκδήλωση, όπου παίκτες και προπονητές της ομάδας μπάσκετ

FC Bayern München έλαβαν τα κλειδιά των καινούργιων αυτοκινήτων τους. Αυτό σηματοδοτεί μια μακροχρόνια συνεργασία με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, φτάνοντας την 7η σεζόν που οι παίκτες θα εμφανιστούν σε αυτοκίνητα Audi και τη 2η στην οδήγηση των μοντέλων Audi A4 Avant.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο Audi Q3. Φυσικά, δεν παρέλειψαν οι συνεντεύξεις στον Τύπο και οι φωτογραφίες με τους οπαδούς. Η εκδήλωση ήταν μεγάλη επιτυχία για την Audi και την ομάδα FC Bayern.

«Είμαστε περήφανοι για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ομάδα μπάσκετ της Bayern και σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε ακόμα πιο ελκυστικές εκδηλώσεις για τους παίκτες και τους προπονητές εκτός γηπέδου, όπως η σημερινή εκδήλωση στο αεροδρόμιο του Μονάχου», δήλωσε ο Norbert Schrofner, Επικεφαλής του Event και Sport Marketing στο AUDI AG.

Ο διευθυντής της FC Bayern του μπάσκετ, Marko Pesic είπε: «Ευχόμαστε στην ομάδα τα καλύτερα για την νέα σεζόν, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η σημερινή μέρα ήταν πραγματικά διασκεδαστική. Η εκπαίδευση όσον αφορά το οδηγικό κομμάτι που διοργάνωσε η Audi ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τα αγόρια να έχουν μια καλή αίσθηση για το αυτοκίνητο και το χειρισμό του».

Η σεζόν μπάσκετ 2018/19 ξεκινά αυτή την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, με ένα παιχνίδι στο Ulm.

Keywords
Τυχαία Θέματα