Το ηλεκτρικό μέλλον της Honda

20:53 9/6/2017 - Πηγή: NewsAuto

Oι Ιάπωνες ετοιμάζουν νέα projects στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά και στο πεδίο της αυτόνομης οδήγησης. Όπως θα δείτε και παρακάτω το μέλλον της Honda είναι…”high tech”.

Kώστας Φούζας ([email protected])

O CEO της Honda, Takahiro Hachigo, αποκάλυψε αρκετά στοιχεία πρόσφατα σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Έτσι, μιλώντας σε εκπροσώπους

του Τύπου στην Ιαπωνία ο επικεφαλής της εταιρείας υποστήριξε ότι μέσα στο έτος η Honda θα μας αποκαλύψει το νέο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της το οποίο εξελίσσεται αυτή τη στιγμή. Στόχος των Ιαπώνων είναι να το βγάλουν στις αγορές μέσα στο 2018, όπου θα δούμε και το πρώτο ηλεκτρικό scooter της εταιρείας.

Στο πεδίο της αυτόνομης οδήγησης τώρα, η Honda θέτει σαν ορίζοντα το 2020, όπου θα εφαρμόσει ένα σύστημα που θα προορίζεται για χρήση σε αυτοκινητόδρομο (το 2025 η εταιρεία θα μας παρουσιάσει το πλήρως αυτόνομο μοντέλο-level 4).

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Honda θα αποκαλύψει σύντομα και αρκετά στοιχεία που αφορούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που ακολουθήσει στα μελλοντικά της μοντέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα