Το Nissan Juke έτοιμο να τα βάλει με τον χιονιά!

Η Nissan ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο Juke στο επικείμενο Σαλόνι βελτιώσεων του Τόκιο, το οποίο διαθέτει ειδικές ερπύστριες για απρόσκοπτη κίνηση στο χιόνι.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Το εν λόγω πρωτότυπο Juke ονομάζεται «Juke Personalization Adventure

Concept» και, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, αντί για τους παραδοσιακούς τροχούς είναι εφοδιασμένο με ερπύστριες.

Επίσης, η Nissan έχει τοποθετήσει τεραστίων διαστάσεων πλαϊνούς θόλους, έχει αυξήσει φυσικά την απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και πλέγματα προστασίας στους εμπρός προβολείς, καθώς και μια εντυπωσιακή σχάρα οροφής, που φέρει και μπάρα LED φώτων.

Φυσικά, το εν λόγω πρωτότυπο δεν αναμένεται να μπει ποτέ στην παραγωγή, αλλά περισσότερο δημιουργήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει στο παρελθόν η Nissan με πρωτότυπα όπως το 370ZKi ή το Juke Nismo RSnow.

Εκτός πάντως από το πρωτότυπο Juke, στο Σαλόνι βελτιώσεων του Τόκιο που ανοίγει τις πύλες του στις 11 Ιανουαρίου, η Nissan θα παρουσιάσει μια ακόμη ειδική έκδοση του X-Trail με εντυπωσιακούς χρωματισμούς σε αμάξωμα και ζάντες, καθώς επίσης και μια σειρά από εξατομικευμένες εκδόσεις των Note, X-Trail και LEAF, όπως και διάφορα αγωνιστικά της μοντέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα