Το F1 Vlog του Grand Prix ΗΠΑ

Το φετινό Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μπορεί να μην έκρινε τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή, είχε όμως συναρπαστική εξέλιξη! Ο αγώνας στο Circuit of the Americas είχε προσπεράσεις από τον πρώτο ως τον τελευταίο γύρο, συγκινήσεις, συγκρούσεις και γενικά, πολύ υλικό για το νέο F1 Vlog!

Ο «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) σχολιάζει όσα έγιναν στον αγώνα του Τέξας, στο πλαίσιο της σειράς εναλλακτικών ανασκοπήσεων που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν! Πάντα, με χιουμοριστικό τρόπο και ειδικούς «συνεργάτες» που συμπρωταγωνιστούν στις αναλύσεις των Grand Prix

Δείτε

λοιπόν μέσω της on board camera πως πανηγύρισαν στη Ferrari την πρώτη νίκη του Kimi Raikkonen μετά από πέντε χρόνια και πως εκείνος. Όλους τους αριθμούς που συνοδεύουν αυτή την επιτυχία αλλά και ανάλυση του πως προέκυψε από στρατηγικής πλευράς.

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης σχολιάζει τις συγκρούσεις του πρώτου γύρου, την τάση του Sebastian Vettel να… σβουρίζει και την αδικία έναντι του Max Verstappen.

Παράλληλα, όσα «τρέχουν» στον κόσμο και backstage από τα γυρίσματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα