Τα νέα μοντέλα στο Λος Άντζελες

Συνολικά 24 παγκόσμιες πρεμιέρες έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής για την έκθεση του Λος Άντζελες, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 28 Νοεμβρίου για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου. Από τη BMW περιμένουμε το ηλεκτρικό πρωτότυπο i4, τη sport έκδοση του i3. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα αναμένεται να είναι γύρω στα 170 PS και να χαρίζει στο διθέσιο μοντέλο επιτάχυνση 0-100 σε περίπου 8 sec. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν την τιμητική τους, καθώς θα αποκαλυφθούν το Chevrolet Spark EV και το Fiat 500 EV. Στο δεύτερο, ο ηλεκτροκινητήρας θα αποδίδει 113 PS και οι μπαταρίες θα εξασφαλίζουν αυτονομία 160 km μέσα στην πόλη.

Ανάμεσα στα «αστέρια» της έκθεσης θα είναι αναμφίβολα η νέα Cayman. Η σχεδίαση της νέας Cayman θα εμφανίζει κοινά στοιχεία με τη νέα Boxster, με την οποία αναμένεται να μοιράζεται και τις κινητήριες μονάδες. Βασικό σύνολο θα είναι ο 2.7 με τα 265 PS και ο μεγαλύτερος 3.4 με ισχύ 315 PS θα εξοπλίζει την έκδοση S. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το 7τάχυτο PKD διπλού συμπλέκτη.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα στην πρεμιέρα της Mercedes. Θα στοιχηματίζαμε είτε στην ανανεωμένη E-Class είτε στη CLA, το τετράθυρο coupe. Όσον αφορά την Jaguar, οι φήμες κάνουν λόγο για coupe έκδοση της νέας F-Type. Ανάμεσα στα νέα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει η Honda, θα είναι το ανανεωμένο Civic sedan για την αγορά των ΗΠΑ. Πρεμιέρες θα κάνουν επίσης μοντέλα των Chrysler, Ford, Jeep και Toyota.



Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto