Στη Laguna Seca με την C8 Corvette (VIDEO)

O youtuber Speed Phenom, ιδιοκτήτης της C8 Corvette που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, πήγε στην περίφημη πίστα Laguna Seca και δοκίμασε την τύχη του ανάμεσα σε άλλα supercars, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν κάποιος αναζητά ένα κεντρομήχανο αλλά προσιτό οικονομικά αυτοκίνητο επιδόσεων, ειδικά για τις ΗΠΑ, η επιλογή είναι εύκολη. Η C8 Corvette προσφέρει συγκινήσεις επιπέδου πολύ ακριβότερων

supercars και αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, ακόμα και σε χέρια ενός όχι και τόσο έμπειρου οδηγού.

Το ενδιαφέρον της αυτοκινητοβιομηχανίας για την τελευταία γενιά Corvette ήταν υψηλό από τη στιγμή που παρουσιάστηκε πέρυσι. Όχι μόνο είναι οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο και ευχάριστο στην οδήγηση, ενώ είναι και πολύ γρήγορο. Για τον YouTuber, Speed ​​Phenom, που είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας κόκκινης C8 Corvette Stingray και πρόσφατα την οδήγησε στη Laguna Seca στο πλαίσιο ενός trackday, η εμπειρία ήταν μοναδική. Βρέθηκε ανάμεσα σε μια πληθώρα άλλων εντυπωσιακών αυτοκινήτων, όπως η McLaren P1, η Lamborghini Huracan Super Trofeo, μια αγωνιστική Ferrari 488 GT3 και ένα Ford Mustang GT4.

Έχοντας γράψει κάμποσους γύρους πίσω από το τιμόνι της C8 Corvette στη Laguna Seca, ο YouTuber μπόρεσε να γράψει χρόνο 1 λεπτού και 38 δευτερολέπτων. Στη διάρκεια του video που έχουμε πιο κάτω, σχολιάζει επίσης το πόσο εμπνευσμένη είναι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην πίστα, υπογραμμίζοντας πως όσοι κατηγορούσαν το μοντέλο για έντονη υποστροφή, είχαν άδικο. Ο Speed Phenom υποστηρίζει πως η υποστροφή δεν υπάρχει στις αντιδράσεις του αυτοκινήτου και αφού παρακολουθήσαμε το video μάλλον θα του δώσουμε δίκιο…

Δείτε ακόμα: Η νέα Corvette είναι αυτοκίνητο “10 δευτερολέπτων” (VIDEO)

Έρχεται και στην Ευρώπη η νέα Corvette

Ψηφιακή “μίξη” Corvette και Camaro

The post Στη Laguna Seca με την C8 Corvette (VIDEO) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα