Ποιοι διάσημοι προσφέρουν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Harvey;

15:34 1/9/2017 - Πηγή: NewsAuto

Με ανέμους ταχύτητας πάνω από 200 χιλιόμετρα την ώρα ο «Χάρβεϊ» άγγιξε τις ακτές του Τέξας ενισχυμένος ως τυφώνας κατηγορίας 4 και είναι ο πλέον ισχυρός από το 2005 που η «Βίλμα» έπληξε την Φλόριντα. Οι αρχές με συνεχείς προειδοποιήσεις τους για τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα, ζήτησαν από τον κόσμο να εκκενώσει πόλεις στις ακτές της πολιτείας.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Κάποιοι διάσημοι του εξωτερικού ξεκίνησαν ένα challenge, “Hurricane Harvey Relief Challenge”, με σκοπό να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και να τα δωρίσουν

στους πληγέντες.

Από τους πρώτους ήταν ο Kevin Hart, ο Αμερικανός ηθοποιός. Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο όποιο λέει ότι προσφέρει 50,000$ και προκαλεί κι άλλους διάσημους να κάνουν το ίδιο, όπως τη Beyonce, τον Timberlake, τον The Rock. Ο The Rock μάλιστα δέχθηκε ήδη την πρόκληση και έδωσε κι αυτός 50,000$. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περισσότερα από 500,000$.

Ο J.J. Watt είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας στην ομάδα του Houston Texans και ξεκίνησε μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα θύματα της καταστροφής του Harvey. Έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kim Kardashian και η οικογένεια της έδωσαν συνολικά 500.000$ για την ανακούφιση των πληγέντων. Το ποσό αυτό θα δοθεί στον Ερυθρό Σταυρό και στο Στρατό της Σωτηρίας.

Η παρουσιάστρια Ellen De Generes προσέφερε 50,000$. Ενώ ο ράπερ Chris Brown ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει 100.000$, αν και παραδέχθηκε ότι είναι επιφυλακτικός όσον αφορά τον Ερυθρό Σταυρό. Και η όμορφη ηθοποιός Sandra Bullock δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η Jeniffer Lopez, o σύντροφός της Alex Rodriguez, η ράπερ Nicki Minaj, ο ράπερ DJ Khaled και ο ράπερ T.I. έδωσαν από 25.000$ ο καθένας.

Επίσης, η Ruby Rose το μοντέλο και DJ από την Αυστραλία καθώς και ο Jack Antonoff έδωσαν 10,000$ ο καθένας.

Τέλος, κι ο κόσμος του NBA δεν έμεινε απαθής, αναφορικά με αυτό το γεγονός. Οι Houston Rockets, η επαγγελματική ομάδα καλαθοσφαίρισης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του NBA, αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τους πληγέντες.

Η καταιγίδα συνεχίζει να εξελίσσεται, επιβραδύνοντας την πορεία της όσο πλησιάζει στις ακτές. Ας ελπίσουμε το καλύτερο…

Keywords
Τυχαία Θέματα