H sexy Ιταλίδα Blogger

Η Chiara Ferragni είναι Ιταλίδα σχεδιάστρια, μοντέλο και blogger που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία περίπου 10 χρόνια μέσα τόσο από τις επαγγελματικές της επιτυχίες όσο και από το γεγονός ότι προβάλει την προσωπική της ζωή μέσα από το blog της Blonde Salad αλλά και το Instagram της.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν το 2011 το περιοδικό New York

την κατέταξε στις μεγαλύτερες stars του street style και το Teen Vogue την ανακήρυξε «η blogger του τώρα». Από τότε μέχρι σήμερα οι followers της δε σταματάνε να ανεβαίνουν και η καριέρα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με συνεργασίες με σπουδαίους οίκους διεθνούς φήμης όπως Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel και Tommy Hilfiger.

To 2018, όμως, ήταν η χρονιά της όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αφού γέννησε το μωράκι της και παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της σύντροφο Fedez, σε μία υπερπολυτελή τελετή στη Σικελία.

Δε διστάζει να δημοσιεύσει αποκαλυπτικές, σέξι φωτογραφίες της στο Instagram και να προκαλέσει τον θαυμασμό των fans αλλά και τον εκνευρισμό των haters. H Ferragni δεν χάνει τη σέξι πλευρά της ούτε το θάρρος και τη διάθεση να προκαλεί.

Συνεχίζει να είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν κρύβει την θηλυκότητα και τον ερωτισμό της, ενώ ταυτόχρονα είναι μία τρυφερή μητέρα, σύζυγος και επιχειρηματίας.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Keywords
Τυχαία Θέματα