Πιθανή η επιστροφή του ονόματος Evolution από την Mitsubishi

Δυστυχώς για τους petroheads το όνομα Evolution δεν θα αφορά ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Mitsubishi.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Στελέχη της Mitsubishi δεν έχουν αποκλείσει την επιστροφή του ονόματος Evolution σε κάποιο μελλοντικό μοντέλο. Ωστόσο σε κάθε

σχετική συζήτηση τονίζεται πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα υπάρχει κάποια σύνδεση με το εκρηκτικό σεντάν που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Το Evolution στη νέα εποχή θα συνδέεται με τον προηγμένο τεχνολογικά χαρακτήρα του αυτοκινήτου που θα φέρει αυτό το όνομα.

Οι περισσότερες υποθέσεις που γίνονται μέχρι στιγμής καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό SUV ή ίσως κάποια έκδοση από την υπάρχουσα γκάμα που ίσως να προσφέρει κάτι επιπλέον στο κομμάτι των επιδόσεων σε σχέση με τις κανονικές εκδόσεις.

Ωστόσο δεν λείπουν και οι εντός της εταιρίας απόψεις πως η συγκεκριμένη ονομασία που έχει μια ιστορική βαρύτητα για την Mitsubishi θα πρέπει να μείνει ανέγγιχτη θεωρώντας πως είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιηθεί για κάτι διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα αντιπροσωπεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα