Οι υπερβολές της G-Class δια χειρός Brabus

Η Mercedes-Benz έχει στη διάθεσή της ήδη μια νέα γενιά της σκληροτράχηλης και επιβλητικής G-Class, ικανής να κινηθεί απροβλημάτιστα παντού, αλλά μέχρι να φτάσει αυτή στις εκθέσεις, ορισμένοι ιδιοκτήτες της τρέχουσας σειράς, τείνουν να ξεπερνούν τα εσκαμμένα προκειμένου να ξεχωρίζουν.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Σε αυτή την περίπτωση, η Brabus G500 4×4² έφτασε στην Carlex Design, με ένα λαμπερό κίτρινο εξωτερικό χρώμα, διακοσμημένο

με μαύρους τόνους, αλλά και ένα αντάξιο εσωτερικό φυσικά. Όπως και με το εξωτερικό, οι περισσότερες επιφάνειες στο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, του ταμπλό, του τιμονιού και των θυρών, καλύπτονται από διάτρητη δερμάτινη Alcantara, με μαύρα ένθετα και κίτρινα κομμάτια.

Η Carlex στράφηκε στο Pro Audio Tychy σε ένα κορυφαίο ηχοσύστημα ιδανικό για το ισχυρό γερμανικό off-road αυτοκίνητο. Ο κινητήρας είναι twin-turbo V8 4,0 λίτρων αποδίδει 500 ίππους και 710Nm σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Ωστόσο, όταν η Carlex έδειξε για πρώτη φορά αυτό το αυτοκίνητο πρόσφατα, μάθαμε ότι έχουν προστεθεί ακόμη 78 ίπποι στο μηχανολογικό εργοστάσιο του «κτήνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα