Νέες εκδόσεις και τιμές για το Polo

Δύο νέες εκδόσεις προσθέτει στη γκάμα των διαθέσιμων επιλογών για το Polo η Kosmocar – Volkswagen, που παράλληλα, κατεβάζει και τις τιμές.

Τα νέα μέλη στην «οικογένεια» της γερμανικής μάρκας είναι οι «MATCH» και «R-LINE», διατίθενται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.2 lt TSI 105 PS σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6-σχέσεων

ή προαιρετικά με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίων ταχυτήτων προσφέρει επιτάχυνση από στάση έως στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 9.7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα της τάξης των 190 km/h, με τη κατανάλωση στα 5,3lt/100km στο μικτό κύκλο και τις εκπομπές CO2 στα 124 g/km.

Ας δούμε όμως τι διαφορετικό φέρει η κάθε νέα έκδοση. Η «MATCH» λοιπόν, διαθέτει αναβαθμισμένο εσωτερικό που περιλαμβάνει:
- Σπορ καθίσματα εμπρός σε συνδυασμό ύφασμα / δέρμα
- Δερμάτινο τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων με γκρι ραφές και στοιχεία ματ αλουμινίου
- Επένδυση κεντρικής κονσόλας σε ασημί απόχρωση
- Επένδυση αλουμινίου με λογότυπο «MATCH» στο κατώφλι των θυρών
- Επιγραφή «MATCH» στα εμπρός φτερά

Όσο για την έκδοση Polo «R-LINE», όπως συνήθως είναι συνώνυμη του πιο ανήσυχου χαρακτήρα των μοντέλων της γερμανικής μάρκας κι αυτό πιστοποιείται από τις εξής ιδιαιτερότητες:
- Δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι με στοιχεία ματ αλουμινίου
- Νέος εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένο spoiler
- Εμπρός μάσκα σε μαύρο στιλπνό χρώμα με λογότυπο R-LΙΝΕ
- Πλευρικά μαρσπιέ
- Νέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη
- Αεροτομή οροφής
- Ζάντες αλουμινίου 7Jx16 «Mallory» με ελαστικά 215/45 R16
- Σπορ ανάρτηση (χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 15χιλιοστά)

Παράλληλα, οι δύο νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως: μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους νέου τύπου κεφαλής / θώρακα, ESP, Brake Assist, ASR/MSR, EDL (Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), Hill Hold Assist, προβολείς ομίχλης εμπρός με στατικό φωτισμό στροφής, ηλεκτρικά παράθυρα και εξωτερικούς καθρέπτες, Climatic, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, καθώς και ηχοσύστημα με cd & mp3 player.

Όμως όπως σας είπαμε, υπάρχουν και νέες μειωμένες τιμές για το Polo, τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου. Αυτές αφορούν όφελος για τον πελάτη έσω και 1.290€. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως σε συνδυασμό με το όφελος της απόσυρσης, η τιμή έναρξης ενός 3θυρου Polo 1.2 70ps Trendline διαμορφώνεται στα 11.200€, ενώ με τον κινητήρα πετρελαίου 1.2 TDI 75ps στα 12.910€ αντίστοιχα.



Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα