Έτοιμη και η νέα Mercedes E-Class

10:02 1/3/2020 - Πηγή: NewsAuto

Λίγο πριν την επίσημη πρώτη παρουσίαση της ανανεωμένης E-Class, η Mercedes επανέρχεται με ένα ακόμα teaser για το μεγάλο sedan μοντέλο.

Η ανανέωση της E-Class είναι γεγονός και λίγο πριν την επίσημη πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, η Mercedes επιλέγει να κάνει άλλη μια υπενθύμιση για τη νέα εποχή του μεγάλου sedan

αυτοκινήτου της. Τα νέα φώτα ημέρας και η φρεσκαρισμένη σχεδίαση που αφορά, όχι τόσο τη μορφή του μεγάλου αμαξώματος, όσο κάποιες λεπτομέρειες και μόνο, είναι κάποια από τα στοιχεία που περιμένουμε να δούμε σε πλήρη ανάπτυξη σε λίγες μέρες που το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία της, θα είναι και το MBUX που θα φέρει όλες τις νέες εφαρμογές και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας στο μοντέλο. Παράλληλα, η plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου, θα φέρει μια νέα πρόταση στην κατηγορία που σίγουρα δεν θα μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο από τους δυνητικούς αγοραστές μοντέλου της κατηγορίας. Η ήπια υβριδική έκδοση του μοντέλου με τον τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα θα έχει απόδοση 268 ίππων, ενώ το plug-in υβριδικό μοντέλο, με τον 3λιτρο 6κύλινδρο, θα έχει συνδυαστική ισχύ 362 ίππων.

The post Έτοιμη και η νέα Mercedes E-Class appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτοιμη, Mercedes E-Class,etoimi, Mercedes E-Class