Επιλογή M+S: Η μαφία του Food Mafia κατέλαβε τα ΒΠ!

15:37 2/7/2017 - Πηγή: NewsAuto

Το “Men and Speed” η αντρική στήλη του newsauto.gr, τριγυρνάει, ψαχουλεύει και επιλέγει τα καλύτερα και τους καλύτερους. βρεθήκαμε στα Βόρεια Προάστια και συναντήσαμε έναν γνωστό, από τα Νότια και το Κέντρο της Αθήνας!

Ο Ηλίας Σκουλάς και το Food Mafia, βρίσκεται πλέον και στη Νέα Ερυθραία. Είναι ένα Mafia εστιατόριο, σαφώς διαφορετικό από τα άλλα.

Δημιουργεί τάσεις, φτιάχνει γαστρονομική μόδα, με επιρροές από την παγκόσμια comfort

γαστρονομική σκηνή και πιάτα από τις Ηνωμένες πολιτείες, την Ασία, τη Λατινική Αμερική αλλά και τη Νότια Ιταλία και την Ελλάδα.

Έχει ένα μενού που περιλαμβάνει από τα εστιατορικά του Burgers, τα ψωμάκια Bao με τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς που έχουν εμφανισθεί ποτέ (καρπούζι confit με Duck nuggets) αλλά και κρέατα που ψήνονται στον ξυλόφουρνο.

Η ανοιχτή κουζίνα που διαθέτει το νέο εστιατόριο, κάνει την όλη διαδικασία πιο ενδιαφέρουσα, αφού όλα γίνονται σε κοινή θέα. Επίσης, υπάρχει χώρος για private dining με τον τίτλο “the Jungle room”, στο οποίο θα μπορεί κανείς να δειπνήσει χωρίς κάποια έξτρα χρέωση, φτάνει να προλάβει να το κλείσει.

To Food Mafia ιδρύθηκε το 2013 από τον Chef Ηλία Σκουλά και την Εργίνα Βεντούρη και έχει κερδίσει πανελλαδική αναγνώριση και διακρίσεις για την εναλλακτική και καινοτόμα κουζίνα του. Αποτελεί μία ωραία επιλογή για φαγητό για κάθε γούστο, αφού το μενού του είναι πλούσιο.

Βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας και Χαριλάου Τρικούπη 6.

Θα το επισκεφτούμε ξανά σίγουρα, με τον οδηγό της παρέας να επιμένει σε μη αλκοολούχα ποτά! Για να το χαρούμε ξανά και ξανά…



Keywords
Τυχαία Θέματα