Εμφάνιση με καμουφλάζ για το σκληροπυρηνικό Lexus RC F Track Edition

Μπορεί η Lexus Να έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία με την εντυπωσιακή ανθρακονημάτινη αεροτομή που βλέπετε στις οθόνες, για να προμηνύσει την παρουσίαση του RC F Track Edition, υπάρχουν ωστόσο και κατασκοπευτικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις προθέσεις των Ιαπώνων.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το Lexus RC F Track Edition θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνισή στις 14 Ιανουαρίου

στην βορειοαμερικάνικη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Detroit των Η.Π.Α., γνωστή και ως NAIAS (North American International Auto Show). Όσοι θέλουν μπορούν να την παρακολουθήσουν και ζωντανά μέσω αυτού εδώ του συνδέσμου.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε για να δει τη νέ δημιουργία της Lexus, με τους κατασκόπους να έχουν φροντίσει να απαθανατίσουν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια δοκιμών. Οι δοκιμές της νέας έκδοσης του coupe των Ιαπώνων έχουν λάβει μέρος και στην πίστα, ωστόσο εδώ το βλέπουμε να βολτάρει σε δημόσιο δρόμο. Η ύπαρξη του καμουφλάζ κυρίως στο εμπρός και πίσω μέρος, αλλά και στα μαρσπιέ μας δίνει να καταλάβουμε που έχει εστιάσει η Lexus τις αλλαγές της, κάνοντας εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος με στόχο και τη μείωση του βάρους.

Το RC F Track Edition φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα που έκαναν οι άνθρωποι τη εταιρίας το 2015 όταν παρουσίασαν το RC F GT concept που συμμετείχε μάλιστα και στην θρυλική ανάβαση Pikes Peak. Ανθρακονημάτινο αναμένεται να είναι τόσο το καπό όσο και η οροφή, ενώ στοιχεία δεν υπάρχουν προς το παρόν όσον αφορά τις επιδόσεις που θα προσφέρει ο μεγάλος ατμοσφαιρικός V8 των πέντε λίτρων που αποδίδει στην στάνταρ του μορφή 467 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα