Χαρούμενος & αισιόδοξος ο Χάμιλτον

Πολύ ικανοποιημένος ήταν Λούις Χάμιλτον μετά την επίτευξη της πολ ποζίσιον για το γκραν πρι Ουγγαρίας. Ο οδηγός της McLaren ήταν τέσσερα δέκατα ταχύτερος από τον ανταγωνισμό και ξεκινά με πλεονέκτημα τον ενδέκατο αγώνα της χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ως τώρα ήταν ένα πολύ καλό τριήμερο. Ο Τζένσον έδειξε  την ταχύτητα του μονοθεσίου μας στον προηγούμενο αγώνα στο Χόκενχαϊμ και το να μπορέσω να κάνω το ίδιο

στη Βουδαπέστη είναι σπουδαίο. Ήταν δύσκολα αλλά ευχαριστήθηκα κάθε γύρο και η υποστήριξη από τον κόσμο ήταν εκπληκτική. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεατές. Οι αναβαθμίσεις που φέραμε σε αυτό τον αγώνα λειτουργούν. Θέλουμε ακόμα περισσότερη ταχύτητα -αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε οδηγό αγώνων- αλλά όλοι στο εργοστάσιο και εδώ στη Βουδαπέστη έχουν κάνει σπουδαία δουλειά. Το μονοθέσιο πλέον έχει φανταστική αίσθηση. Πιστέψτε με: όσο παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην εξέλιξη του μονοθεσίου μας και παίρνουμε καλά αποτελέσματα, όλα είναι πιθανά φέτος. Πιστεύω ότι η εκκίνηση του αυριανού αγώνα θα είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω καθαρό ξεκίνημα και ύστερα να μείνω μπροστά και να προσέχω τα ελαστικά. Η  σημερινή πολ ποζίσιον είναι η 150ή στην ιστορία της McLaren. Αυτό είναι ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα», δήλωσε ο Βρετανός.

Αυτή ήταν η 22η πολ ποζίσιον στη καριέρα του Χάμιλτον στη Φόρμουλα 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα