Αυτοκίνητα: γυναίκες και άντρες

Σίγουρα το τι αυτοκίνητο επιλέγεις να αγοράσεις δείχνει κάποια χαρακτηριστικά που πιθανόν να έχεις. Στις μέρες μας περνάμε πάρα πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό μας, οπότε και είναι λογικό να θέλουμε κάτι που μας ταιριάζει.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Οι περισσότεροι αγοράζουν αυτοκίνητο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εντύπωση που θα κάνει αυτό στους άλλους και κυρίως στο αντίθετο φύλο. Μάλιστα κάποιες φορές μπορεί το μοντέλο που θα αγοράσουν να μην είναι το πιο πρακτικό ή αυτό με την καλύτερη σχέση τιμής προς αξία.

Γι’ αυτό και το site

Roadloans.com έκανε μια σε βάθος έρευνα για το τι εκτιμούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε ένα αυτοκίνητο.

Η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ και ίσως να είναι πολύ αμερικάνικη, όμως σίγουρα τα περισσότερα αποτελέσματα ισχύουν κι εδώ ή τουλάχιστον μπορούμε να βγάλουμε από αυτά κάποια γενικότερα συμπεράσματα για τους Έλληνες.

Το κύριο ερώτημα στην έρευνα ήταν βέβαια ποιος τύπος αυτοκινήτου σε κάνει πιο ελκυστικό. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που οδηγούν φορτηγά pick-up και σπορ αυτοκίνητα, ενώ από την άλλη πλευρά οι άνδρες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που οδηγούν σπορ μοντέλα.

Παρακάτω θα δείτε ποιες μάρκες οραματίζονται οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα για το αντίθετο φύλο.

Στους άνδρες αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες που οδηγούν premium μοντέλα, κυρίως BMW (16%), Mercedes (14%) και Porsche (10%). Οι οδηγοί Porsche είναι και μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών (11%).

Στην έρευνα επίσης έγινε η ερώτηση σχετικά με το χρώμα του αυτοκινήτου.

Τέλος, δείτε τα χαρακτηριστικά που θεωρεί το κάθε φύλο πιο σημαντικά για την αγορά του αυτοκινήτου του. καθαριότητα, αξιοπιστία, ενδιαφέρον, το πόσο καινούριο είναι και το πόσο ακριβό.

Keywords
Τυχαία Θέματα