Video: Η πορνοστάρ που οδηγεί Nissan GT-R

Δύσκολα μπορεί κάποιος να αγαπά την ταχύτητα και να μη βρίσκει το αυτοκίνητο της φωτογραφίας σέξι. Το πρόβλημα είναι πως το βελτιωμένο Nissan GT-R που σας παραθέτουμε, έχει και ανταγωνισμό: από την οδηγό του!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε ανήκει στη Mareike Fox, μία πορνοστάρ εκ Γερμανίας ορμώμενη που έχει μεγάλη αγάπη στα supercars. Τόση που πρωτοτυπεί χρησιμοποιώντας τα συχνά ως «σκηνικό» στα video της!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιο σεμνή απ’ ότι συνήθως, καθώς δεν θέλει να επισκιάσει το δημιούργημα της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων Tofu Garage.

H 26χρονη φέρεται να… βαρέθηκε στο body kit της Prior Design που είχε στον «Ιάπωνά» της και θέλησε ένα extreme makeover.

Τελικά το πήρε και αν κρίνουμε από την πρώτη αντίδρασή της την οποία μπορείτε να δείτε (κάποια στιγμή) στο video που ακολουθεί, μάλλον είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!

Βαμμένο σε έντονο πράσινο χρώμα, σετάκι με χρυσές ζάντες και aerokit Pandem Rocket Bunny V2 που περιλαμβάνει μεγάλα φτερά, χαμηλωμένο αμάξωμα που γλύφει το έδαφος, και επιβλητική πίσω αεροτομή!

Περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα