O Ecclestone προσπάθησε να αγοράσει το Silverstone

O Bernie Ecclestone προσπάθησε να κάνει δικές του τις εγκαταστάσεις του Silverstone όπου φιλοξενείται το βρετανικό Grand Prix, ωστόσο η απάντηση που έλαβε είναι πως δεν είναι προς πώληση.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όλα αυτά σε μία περίοδο όπου ο αγώνας της Γηραιάς Αλβιόνας τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού μετά το Grand Prix του 2019 ολοκληρώνεται η παρούσα συμφωνία του σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ.

«Θα ήταν ωραίο να το ολοκληρωνόταν αυτή η αγορά. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία αλλά

φαίνεται πως δεν έχουν κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Τους ρώτησα αν πωλείται η πίστα γιατί ήμουν διατεθειμένος να την αγοράσω και μου ξεκαθάρισαν πως η πίστα δεν πωλείται. Δεν τους ενδιέφερε καν η πρόταση», είπε ο 88χρονος.

Μάλιστα στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο planetf1.com, αναφέρθηκε και στο σενάριο αγώνα στους δρόμους του Λονδίνου. Και δεν ήταν αισιόδοξος.

«Το εξετάσαμε. Όλες τις πλευρές αυτού του εγχειρήματος. Πριν από 9-10 χρόνια. Είναι όμως περίπλοκο εγχείρημα, με πολλούς περιορισμούς. Είχα έτοιμο το πλάνο, με την αγωνιστική διαδρομή να περνάει και από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», είπε ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, κάνοντας λόγω για συνεχείς διαφωνίες ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέλη ενός τέτοιου project.

Keywords
Τυχαία Θέματα