McLaren Senna σε κατάσταση βιτρίνας προς πώληση!

Η McLaren επέλεξε πολύ προσεκτικά σε ποιους πελάτες της θα προσφέρει την Senna, με σκοπό να την κρατήσουν στην κατοχή τους για πολλά χρόνια. Από ό,τι φαίνεται όμως ένας από αυτούς την διαθέτει ήδη προς πώληση σαν μεταχειρισμένη, χωρίς καλά-καλά να την έχει οδηγήσει!
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η κατάμαυρη McLaren Senna που βλέπετε στις οθόνες σας βρίσκεται αυτή τη στιγμή

προς πώληση στην ιστοσελίδα της βρετανικής εταιρίας Romans International, είναι φυσικά μοντέλο 2018 και παρουσιάζεται σε άριστη κατάσταση. Το εντυπωσιακό είναι πως η συγκεκριμένη Senna έχει διανύσει μόλις… 11 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αγγελία της πώλησης! Μα καλά είναι δυνατόν να πουλάει κάποιος ένα αυτοκίνητο, που αποτελεί όνειρο για πολλούς άλλους, χωρίς καν να το έχει οδηγήσει επί της ουσίας; Και όμως είναι…

Το μαύρο ντεκόρ συνεχίζεται και στο εσωτερικό της Senna με τα ανθρακονήματα και τις επενδύσεις alcantara να κυριαρχούν, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες συμπληρώνουν την εικόνα.

Οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρίας μάλλον θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί στο μέλλον σε ποιος προσφέρουν τις απίστευτες δημιουργίες τους, επιλέγοντας εκείνους που θέλουν πραγματικά να τις οδηγήσουν, αν δεν θέλουν φυσικά να δουν ξανά τέτοιου είδους αγγελίες. Όπως και να έχει κάτι μας λέει ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης της Senna θα είναι πραγματικός λάτρης της βρετανικής εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα