Ferrari: Πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας απόδοση!

Στην Ιταλική ομάδα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μάχη του τίτλου στο μεγάλο τελικό του Ιντερλάγος της Βραζιλίας την ερχόμενη Κυριακή (σ.σ: απευθείας Alpha, 17:00).

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ρεαλιστικά μιλώντας ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε μπροστά από το Φέτελ για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επιπλέον χρειαζόμαστε κάποιους άλλους οδηγούς ανάμεσα σ’ εμάς και αυτόν. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Δεν θα είναι εύκολο γιατί οδηγεί

πολύ καλά και έχει ταχύτατο μονοθέσιο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το δικά μας στόχο. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξει μηχανικό πρόβλημα όπως στο Γουέμπερ στον προηγούμενο αγώνα. Όμως εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας αγώνα και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Λέμε πάντα το ίδιο αλλά το θέμα παραμένει, πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας στις δοκιμές. Στο Ώστιν πήγαμε πολύ άσχημα στις δοκιμές και αυτό δε πρέπει να επαναληφθεί στη Βραζιλία».



Κείμενο: Τάκης Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα