Cadillac ATS-V & CTS-V Championship Edition: Με αγωνιστικά γονίδια

Γιορτάζοντας την κατάκτηση των τίτλων στο αμερικάνικο πρωτάθλημα αντοχής IMSA, σε οδηγούς και κατασκευαστές, η Cadillac παρουσιάζει μία νέα έκδοση στην γκάμα των μοντέλων ATS-V και CTS-V, την Championship Edition.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Τόσο η 4θυρη και κουπέ ATS-V, όσο και η CTS-V ξεχωρίζουν σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος, το οποίο έρχεται αποκλειστικά σε δύο χρωματικές επιλογές, μαύρο Black

Raven ή λευκό Crystal White. Παράλληλα υπάρχουν τα ανάλογα αυτοκόλλητα με τα λογότυπα του πρωταθλήματος, τοποθετημένα στο εμπρός καπό και στο πίσω σπόιλερ.

Οι υπόλοιπες αισθητικής φύσεως προσθήκες αφορούν τα βαμμένα σε κόκκινο χρώμα καλύμματα των καθρεπτών, όπως και τις 19” ζάντες αλουμινίου για την CTS-V και 18” για την ATS-V. Κάθε μοντέλο της έκδοσης Championship Edition συνοδεύεται με τα πακέτα Carbon Fiber, (με ανθρακονημάτινο εμπρός σπλίτερ, εισαγωγή αέρα, πίσω αεροτομή και διαχύτη), καθίσματα της Recaro, φρένα της Brembo, ενώ δεν η κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και το Performance Data Recorder με 4 νέα κανάλια δεδομένων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μόλις 200 συνολικά συγκεκριμένες εκδόσεις των CTS-V και ATS-V αφορούν αποκλειστικά την αμερικάνικη αγορά, ενώ ο κάτοχος θα λάβει σαν δώρο ένα διήμερο αγωνιστικής οδήγησης στην Ακαδημία V-Performance της Cadillac, στην πολιτεία της Νεβάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα